PRODUSE din PIELE

Butterfly Chair

Kenosis Design- To build a home (a construi un camin),

de ce ‘To build a home’? Pentru ca ne dorim ca produsele Kenosis sa faca parte din ceea ce inseamna “Camin “, locul in care vii acasa si poti intra intr-un mediu de frumusete, confort, pace, bucurie.   Tocmai de aceea credem ca acest fotoliu este un produs nu doar de frumusete, ci unul care te invita sa te bucuri si sa te relaxezi in prezenta lui. Am ales sa folosim o structura metalica si Piele. Credem ca Pielea este un material extraordinar si ofera un aspect organic cu note aparte. Pielea pe care o folosim noi este de cea mai inalta calitate, tocmai din acest motiv, aspectul ei, atunci cand o folosim la scaune, cosuri sau portofele, este spectaculos. Am preluat ideea de “Butterfly Chair”, un design conceput in 1938 in Argentina.  Este numit unul din cele mai confortabile scaune\fotolii.  Este destul de mare, pielea super fina, dar extrem de puternica, incat sa tina pana la 100 kg.

 Zilele trecute ,cand Andreas l-a adus de la lucru, s-a pus in el pentru a-l proba, iar in secunda doi, baietelui lui de cinci ani i-a si sarit in brate . Pe cat pare de elegant fotoliul de piele, pe atat este de practic si solid. Toate ideile in spatele mobilierelor produse la Kenosis Design sunt menite sa te invite intr-o ambienta de confort. Cu ingrijirea necesara pe care o cere pielea, acest Fotoliu, poate tine zeci de ani, legand amintiri in jurul sau. 

Intr-o zi cand baietelul de cinci ani va ajunge tatic, Andreas cel batran va putea sa-si tina nepoteii pe genunchi exact ca in vremurile bune.

* Fotoliu din Piele ( Butterfly Chair) – Kenosis Design