Lemn masiv

Nativo:

Atunci cand Andreas s-a insurat, ca intr-o casa noua, i-au lipsit mai multe  piese de mobilier, printre care si un pat. Stiind care sunt costurile pentru a achizitiona tot ce iti trebuie pentru o casa noua, s-a hotarat sa  si-l construiasca singur. Dar nu orice pat, ci un pat din Lemn Masiv in stil scandinav, minimalist, liveedge. A gasit o scandura de Stejar, a slefuit-o, a dat-o cu ulei si a transformat-o in rama de pat in cateva zile. Nu doar ca a fost mandru de acel mobilier unic din lemn natural, dar i-a venit si ideea nastrusnica sa imbine dragostea fata de lemn cu dragostea fata de om.  Andreas si-a dorit sa locuiasca in Romania, si a cautat foarte mult o comunitate in apropiere de Timisoara, o minoritate,  in care sa-si investeasca cunostintele in domeniu si timpul, pentru ca fiecare suflet sa primeasca curaj si oportunitatea de a-si dezvolta si pune in practica abilitatile. De la un Pat de Lemn , Andreas a Ajuns  sa faca impreuna cu oamenii pe care isi doreste sa ii ajute, nu doar paturi din lemn, dar si mese din lemn masiv, mobila de bucatarie, blaturi de baie, birouri, si tot felul de accesorii inedite, pentru iubitorii de Lemn. Produsele Kenosis nu se regasesc doar in casele  oamenilor , ci si in restaurante, in expozitii de arta, in cafenele, baruri si in diferite showroom-uri, precum cel prezentat mai jos : Nativo.

Pentru Nativo, Kenosis a facut la comanda cateva mese diferite, fie ele rotunde, dreptunghiulare, mici sau mari. 

Nativo este  cel mai nou Showroom din Bucuresti si faptul ca a dorit ‘custom’ cateva mese marca Kenosis Design, a adus o mare bucurie si lumina peste atelierul lor.

*Masa Kenosis Design, Rotunda, din esenta de stejar, diamentru 240 cm, detaliu central , sigla NATIVO din epoxy Portocaliu.