La Kenosis

mobila lemn masiv

credem într-o lume în care oamenii se simt ”acasă”. Din păcate, realitatea este adesea mult mai dură și de prea puține ori se pune preț pe valoarea noastră ca indivizi. 

Așa a luat naștere misiunea noastră: de a crea un loc în care fiecare om se simte văzut, auzit, încurajat și apreciat. Lucrăm în echipă. Lucrăm cu oameni. Lucrăm cu membri din comunitățile Roma și credem cu tărie că toți merităm să ni se dea o șansă. 

Așa cum o casă are nevoie de timp, energie și efort conștient pentru a deveni ”acasă”, la fel și produsele noastre sunt create cu migală și atenție la detalii pentru a aduce valoare casei și vieții tale. 

Cele mai frumoase bucăți de lemn sunt de cele mai multe ori considerate rebuturi și aruncate, din cauza imperfecțiunilor. Este vorba tocmai de aceste detalii imperfecte pe care noi le căutăm, pentru a le transforma în ceva cu adevărat frumos și special. 

Lăsăm lemnul să își spună povestea, prin intermediul neregularităților, al curbelor asimetrice și nuanțelor și aducem frumosul prin finisare în ceea ce odată a fost privit ca fiind urât și bun de lepădat. 

Tratăm lemnul, pentru a pune în valoare caracteristicile sale naturale, în același fel în care punem în valoare individualitatea și potențialul fiecărui om din echipa noastră. Lucrăm cu oameni. Lucrăm cu rășină, inserții de lemn și piele și tocmai de aceea produsele noastre sunt menite să reziste de-a lungul mai multor generații. 

mobila lemn masiv