27 ian.
Kaiamo
Intr-o zi cand Andreas s-a dus sa isi viziteze vecinul lui tamplar, a vazut o forma interesanta pe jos. Era ceva de lemn. El i-a spus ca va arunca acea bucata, dar, daca vrea Andreas, i-o poate da lui.
Cand au livrat-o la ateleir, spre marea lui surprindere, si-a dat seama ca, in pamant, cu fata in jos, statea o cruce sculptata manual.
Marele mister este ca, exact la acel timp, un cuplu extraordinar din Bucuresti cauta sa faca o masa exceptionala cu carcter, care avea sa slujeasca drept ’Masa Bucatarului’ in restaurantul lor. Cuplul a plecat prin Romania sa caute ateliere de tamplarile, cu speranta sa gaseasca ce isi doresc. Exact atunci, Kenosis tocmai primise bucata\ crucea de lemn in atelier. Cand au ajuns in final la Kenosis, echipa le-a prezentat sculptura, iar ei au stiut pe loc ca va face parte din masa lor.
S-au mai ales si alte bucati de lemne din atelier pentru a face mesele din restaurant, si o bucata foarte speciala de 7 m lungime, care se termina intr-o creanga imensa de Stejar, de o inaltime de 2 m inaltime . Bucata de lemne trecea prin 3 camere de atelier, asa de lunga era.
Masa de receptie, si ea, este din 2 bucati de lemn, lasate brut, prin care poti citi istoria vremii si a timpului.
Restaurantul se numara printre cele mai de TOP restaurante din Romania. Inima Kaiamo , este Chef Radu, un om plin de lumina si directie, pe care Echipa Kenosis il apreciaza si il priveste cu admiratie.
Pentru comenzi personalizate sunați la telefon 0727 053 785